Φωτογραφίες

Περιγραφή

H SIRIUS RENT A CAR είναι μια νεοσύστατη εταιρία που ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στον τομέα της Ενοικίασης και της χρηματοδοτικής μίσθωσης αυτοκινήτων.
Βασική προτεραιότητα είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, με βάση τις σύγχρονες ευρωπαϊκές καταναλωτικές ανάγκες και επιθυμίες.
Για να καλύψουμε τις ανάγκες και των πελατών μας διαθέτουμε καινούργια ασφαλή και αξιόπιστα αυτοκίνητα σε όλες τις κατηγορίες, άριστα συντηρημένα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Ο στόλος μας αποτελείται από μικρά και μεσαίας κατηγορίας οικονομικά αυτοκίνητα , από πολυτελή αυτοκίνητα και Λιμουζίνες.
Επίσης για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας για μεταφορά μικρών φορτίων που δεν μεταφέρονται με Ι.Χ. Διαθέτουμε φορτηγά (VAN) έως 3,5 τόνους τα οποία μπορεί να οδηγήσει οποιοσδήποτε διαθέτει ερασιτεχνικό δίπλωμα.
Περιηγηθείτε στο site μας και κάντε κράτηση ηλεκτρονικά 24ώρες το εικοσιτετράωρο μέσα από τις φόρμες επικοινωνίας στο website και για οποιοδήποτε πρόβλημα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρίας.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και σας καλωσορίζουμε στην SIRIUS RENT A CAR!

8476 επισκέψεις, 7Επισκέψεις σήμερα

Οι αξιολογήσεις είναι απενεργοποιημένες αλλά trackbacks και τα pingbacks είναι ανοιχτά

Σχετικές Καταχωρήσεις