Φωτογραφίες

Περιγραφή

ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Στην Lelis Films μας ενδιαφέρει η άριστη ποιότητα. Γι’ αυτό και οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου που τοποθετούμε είναι των μεγαλυτέρων κατασκευαστών του εξωτερικού, και αποτελούν την υπερέχουσα εναλλακτική επιλογή στα συνηθισμένα προϊόντα της υπόλοιπης αγοράς. Σε εμάς θα βρείτε, σε συμφέρουσες τιμές, αντηλιακές μεμβράνες εξελιγμένης τεχνολογίας, αναβαθμισμένης προστασίας και ύψιστα ποσοστά οπτικής ακρίβειας & απόδοσης.

Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου
Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που επιρρεάζουν την εμφάνιση είναι τα κιτρινισμένα και θαμπωμένα φανάρια. Τα θαμπωμένα φανάρια δεν επιρρεάζουν μόνο την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, αλλά και την ένταση της φωτεινότητας των φαναριών μειώνοντας αισθητά την απόδοσή τους.

Αλλαγή χρώματος φαναριών
Χρωματική αλλαγή φαναριών με την χρήση ειδικών μεμβρανών κατασκευασμένες για εξωτερική χρήση με αυξημένες αντοχές στις χημικές καταπονήσεις.

Μεμβράνες κτιρίων
Η LELIS FILMS διαθέτει μια πλούσια γκάμα μεμβρανών υαλοπινάκων που δίνουν την σωστή λύση ακόμα και στο πιο απαιτητικό έργο.

Μεμβράνες αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου
Γιατί να το βάψετε οταν μπορείτε να αλλάξετε χρώμα με τις ειδικές μεμβράνες. Προσθέστε στυλ και άποψη στο αυτοκίνητό σας. Υπάρχει μεγάλη γκάμα μεμβρανών για να επιλέξετε, οπως: Ματ & Ματ Μεταλλικά Γυαλιστερά
Μεμβράνες Carbon Μεμβράνες ανάγλυφες Carbon

ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ
Η LELIS FILMS & HYDROGENESIS διαθέτουν στην ελληνική αγορά συστήματα υδρογονοκίνησης οχημάτων με χρήση καθαρού Υδρογονου. Τέλος πλεον στα δοχεία και στις δύσκολες και αμφιβολες εγκαταστάσεις. Απλά και γρήγορα με τα συστήματα της HYDROGENESIS έχετε οικονομιά στο καύσιμο.

2971 επισκέψεις, 1Επισκέψεις σήμερα

Σχετικές Καταχωρήσεις