Φωτογραφίες

Περιγραφή

Ο Α.Σ ΙΡΙΔΑ ιδρύθηκε το 2004, από τον Πρωταθλητή Ελλάδος, κάτοχο 4ου DAN και διπλωματούχο-πιστοποιημένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού- προπονητή ΑΡΗ ΔΑΤΣΙΟ. Η επιλογή του χρόνου τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας ως έτους ίδρυσης του Συλλόγου δεν είναι τυχαία. Εγινε για να καταδείξει την προσήλωση του Α.Σ ΙΡΙΔΑ στα Ολυμπιακά Ιδεώδη, της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι».
Οι πρώτοι μικροί μαθητές, έχοντας ως πρότυπα τους Ελληνες Ολυμπιονίκες, με τη διάθεση και την προσπάθειά τους, με την σωστή καθοδήγηση και τεχνική υποστήριξη, εξελίχθηκαν γρήγορα σε ταλαντούχους αθλητές. Σύντομα ήρθαν οι πρώτες αγωνιστικές διακρίσεις: Τα πρώτα μετάλλια. Η ανάδειξη πρωταθλητών. Η κλήση αθλητών του Α.Σ ΙΡΙΔΑ στις Εθνικές Ομάδες και σε Ομάδες Επιλέκτων. Η συμμετοχή τους και οι νίκες σε Διεθνείς διοργανώσεις.
Η αγωνιστική καταξίωση του Α.Σ ΙΡΙΔΑ είναι γεγονός, αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Την χρησιμοποιούμε ως εφαλτήριο για μαζικότερη συμμετοχή σε αγώνες, περισσότερες διακρίσεις, μεγαλύτερες νίκες.

Ο Α.Σ ΙΡΙΔΑ απευθύνεται σε γονείς που αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους. Που θέλουν να τους εξασφαλίσουν, πέρα απο μόρφωση και γνώση, «νου υγιή εν σώματι υγιεί».
Απευθύνεται σε παιδιά και νέους, που μέσα από την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό αναζητούν θετική διέξοδο διασκέδασης, εκτόνωσης και συμμετοχής.
Με τη δραστηριοποίησή τους στο Tae Kwon Do, την επαφή τους με την ευγενή φιλοσοφία του αγωνίσματος και το προπονητικό πρόγραμμα του Α.Σ ΙΡΙΔΑ, οι μαθητές-αθλητές αποκτούν σταδιακά ταχύτητα, δύναμη, αντοχή, ευλυγισία και επιδεξιότητα.
Είναι όμως εξίσου σημαντικό, τόσο για τους αθλητές, όσο και για τους γονείς που ενδιαφέρονται για την σωστή διαπαιδαγώγηση και την ομαλή εξέλιξη των παιδιών τους οτι το Tae Kwon Do είναι ένας ασφαλής δρόμος που οδηγεί τους μαθητές-αθλητές στον σεβασμό, την πειθαρχία, τον αυτοέλεγχο και την αυτοπεποίθηση. Ολα δηλαδή τα εφόδια που η σύγχρονη Παιδαγωγική θεωρεί απαραίτητα για την ανάπτυξη ισχυρής προσωπικότητας, αλλά και την ομαλή κοινωνικοποίηση  παιδιών και  εφήβων.

2302 επισκέψεις, 2Επισκέψεις σήμερα

Σχετικές Καταχωρήσεις