Φωτογραφίες

Περιγραφή

ARTISAN • Χειροποίητα κοσμήματα & Δώρα

Artisan θα πει τεχνίτης, γι αυτό συνδυάζουμε τα κλασσικά υλικά κοσμηματοποιίας με αντικείμενα από τη φύση κι ανακατεύουμε χρώματα και ιδέες, ώσπου το αποτέλεσμα ν’ αρέσει πρώτα σ’ εμάς.

Είμαστε τυχεροί γιατί κάναμε το μεράκι μας επάγγελμα, και οι ώρες που περνάμε στην – ας πούμε – «δουλειά»,  μας φαίνονται σα διασκέδαση.

Κόβουμε τα μέταλλα με τη σέγα, τα κολλάμε με τη  φωτιά, σκαλίζουμε το κερί και πειραματιζόμαστε με νέα υλικά και τεχνοτροπίες.

Τα κοσμήματά μας είναι μοναδικά, γιατί σε κάθε κομμάτι βάζουμε και λίγο από το κέφι μας, από το μεράκι μας, λίγο από τον εαυτό μας.

Μοναδικές είναι και οι τιμές μας, γιατί θέλουμε τα κοσμήματά μας να φορεθούν από όσο πιο πολλές γυναίκες, και τα διακοσμητικά μας να μπουν σε όσο το δυνατό πιο πολλά σπίτια.

1772 επισκέψεις, 1Επισκέψεις σήμερα

Σχετικές Καταχωρήσεις

Animalia

697 2691651

Χριστίνα Παπακωνσταντίνου

ANIMALIA Well-being Animals’ Place ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΓΑΤΑΣ & ΣΚΥΛΟΥ Τεχνογνωσία & Ποιότητα Υπηρεσιών Φροντίδα κατοικιδίων · Κατάστημα κατοικίδιων · Εκπαιδευτής σκύλων Read more…

κυπριανος λαζαρος

ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ

210 9716999

6977 416875

lkyprianos@gmail.com

Λάζαρος Κυπριανός

Λογιστικό γραφείο ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ Το γραφείο μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στη μηχανογραφική παρακολούθηση όλων των λογιστικών βιβλίων, αλλά και στον έλεγχο και εποπτεία αυτών που αφορούν κάθε είδος επιχείρηση, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες. Η πολυετής εμπειρία μας και η σύγχρονη τεχνολογική υποδομή εγγυώνται αποδοτικές, υπεύθυνες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Read more…

παπασημακης αθανασιος

ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

210 9966781

6972 832383

papasimakisclima@gmail.com

210 9966781

ΠΩΛΗΣΗ – ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ – SERVICE ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του VRV κλιματισμού από το 1992. Βρίσκουμε πάντα την οικονομικότερη λύση για εσάς χωρίς να ρίχνουμε την ποιότητα της δουλειάς. Read more…