Φωτογραφίες

Περιγραφή

ARTISAN • Χειροποίητα κοσμήματα & Δώρα

Artisan θα πει τεχνίτης, γι αυτό συνδυάζουμε τα κλασσικά υλικά κοσμηματοποιίας με αντικείμενα από τη φύση κι ανακατεύουμε χρώματα και ιδέες, ώσπου το αποτέλεσμα ν’ αρέσει πρώτα σ’ εμάς.

Είμαστε τυχεροί γιατί κάναμε το μεράκι μας επάγγελμα, και οι ώρες που περνάμε στην – ας πούμε – «δουλειά»,  μας φαίνονται σα διασκέδαση.

Κόβουμε τα μέταλλα με τη σέγα, τα κολλάμε με τη  φωτιά, σκαλίζουμε το κερί και πειραματιζόμαστε με νέα υλικά και τεχνοτροπίες.

Τα κοσμήματά μας είναι μοναδικά, γιατί σε κάθε κομμάτι βάζουμε και λίγο από το κέφι μας, από το μεράκι μας, λίγο από τον εαυτό μας.

Μοναδικές είναι και οι τιμές μας, γιατί θέλουμε τα κοσμήματά μας να φορεθούν από όσο πιο πολλές γυναίκες, και τα διακοσμητικά μας να μπουν σε όσο το δυνατό πιο πολλά σπίτια.

1646 επισκέψεις, 2Επισκέψεις σήμερα

Σχετικές Καταχωρήσεις

καργας μεταφορες

ΚΑΡΓΑΣ

210 9702308

info@kargas.gr

210 9717774

210 9712047

Η εταιρεία ΚΑΡΓΑΣ δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών και μετακομίσεων από το 1959. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Η πολύχρονη εμπειρία έχει να επιδείξει ένα πλούσιο πελατολόγιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δημόσιους οργανισμούς, τράπεζες και επιφανείς πολυεθνικές εταιρείες. Read more…