Φωτογραφίες

Περιγραφή

Στην κάβα Οινοεπιλογή, στην Ηλιούπολη, θα βρείτε κρασί χύμα εξαιρετικής ποιότητας, δικής μας παραγωγής, από τους εύφορους αμπελώνες της Αχαΐας. Διαθέτουμε εκλεκτά κρασιά διαφόρων ποικιλιών, σε χονδρική και λιανική πώληση, ενώ αναλαμβάνουμε και την τροφοδοσία επαγγελματικών χώρων, όπως εστιατόρια, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία. 

Η πολυετής ενασχόλησή μας με την παραγωγή και την εμπορία χύμα κρασιού μάς επιτρέπει να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα τα στάδια της οινοποίησης, από την επιλογή της πρώτης ύλης στο αμπέλι έως και την παραγωγή του τελικού προϊόντος. Το οινοποιείο μας «Κτήμα Σαραδέικα» βρίσκεται στο Βασιλικό Αχαΐας, μια σημαντική οινοπαραγωγική περιοχή της χώρας μας. Παράλληλα, φροντίζουμε για τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών μεταφοράς και αποθήκευσης του οίνου, διασφαλίζοντας την άριστη διατήρηση της σύστασης, της γεύσης και των αρωμάτων του.   

Έχοντας θέσει υψηλά κριτήρια ποιότητας, σας προσφέρουμε κρασί χύμα άριστης ποιότητας, για κάθε γούστο. Επιπλέον, στην Οινοεπιλογή σάς προμηθεύουμε με τσίπουρο και άλλα αποστάγματα, καθώς και μούστο για μουσταλευριά. Επισκεφθείτε την κάβα μας, στην Ηλιούπολη, και δοκιμάστε το πιο εκλεκτό χύμα κρασί στην πόλη!

Στην Οινοεπιλογή μπορείτε να επιλέξετε, από μια μεγάλη ποικιλία εκλεκτών χύμα κρασιών, το κρασί της προτίμησής σας. Το χύμα κρασί είναι δικής μας παραγωγής, από το «Κτήμα Σαραδέικα» στο Βασιλικό Αχαΐας, γι’ αυτό και μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι απολαμβάνετε μια εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, που αποτελεί και τη βάση της φιλοσοφίας μας.

Ειδικότερα, παράγουμε και διαθέτουμε κρασί χύμα λευκό, κόκκινο και ροζέ, των ποικιλιών: Ροδίτης, Ρετσίνα, Μοσχούδι, Μοσχάτο, Σιράχ, Σαρντονέ, Μαυροδάφνη και Ημίγλυκο. Ακόμη, στην Οινοεπιλογή θα βρείτε εξαιρετικό τσίπουρο Αχαΐας, με ή χωρίς γλυκάνισο, καθώς και διάφορα άλλα αποστάγματα. Επιπλέον, σας προμηθεύουμε με μούστο άριστης ποιότητας για μουσταλευριά. Τόσο το κρασί, όσο και τα αποστάγματά μας ελέγχονται σε όλα τα στάδια παραγωγής τους, διασφαλίζοντας την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Μεγάλο βάρος δίνουμε, επίσης, στις συνθήκες μεταφοράς και αποθήκευσής τους στην κάβα μας, διατηρώντας τα σε ιδανικές θερμοκρασίες.     

Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται σε χονδρική και λιανική πώληση, σε φιάλες και ασκούς διαφόρων χωρητικοτήτων. Η Οινοεπιλογή αναλαμβάνει, επίσης, την τροφοδοσία επαγγελματικών χώρων, όπως εστιατόρια, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία. Το χύμα κρασί έχει όνομα… Οινοεπιλογή!

1534 επισκέψεις, 2Επισκέψεις σήμερα

Σχετικές Καταχωρήσεις

ΑΡΧΟΝΤΗΣ

210 9700914

info@arxontis-pastry.gr

Eργαστηρίο Ζαχαροπλαστικής Αρχοντής Γλυκά Ταψιού – Παγωτά – Τούρτες Tο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Αρχοντής βρίσκεται στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Ηλιούπολης εδώ και 20 χρόνια. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με γνώμωνα την ποιότητα, την γεύση, την ποικιλία,τις καλές τιμές και την άψογη εξυπηρέτηση. Read more…