Φωτογραφίες

Περιγραφή

Κουλουμπίνης Βασίλης DDS, MSc
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Ειδικευθείς στην Γναθοπροσωπική διαγνωστική & ακτινολογία

Μετεκπαιδευθείς στην Χειρουργική και προσθετική εμφυτευματολογία
Οδον/τρική σχολή Παν/μίου Αθηνών, CCDE – school of Dental medicine Bern, Switzerland

Το ιατρείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1993 και ανακαινίσθηκε εξολοκλήρου το Δεκέμβριο του 2009. Από το 2010 διαθέτει νέα άδεια λειτουργίας από την νομαρχία Αττικής και τον οδοντιατρικό σύλλογο Αθηνών.

Δώσαμε έμφαση τόσο στο μοντέρνο σχεδιασμό του χώρου όσο και στην υψηλή τεχνολογία με βασικό στόχο την ανώδυνη και ποιοτική οδοντιατρική φροντίδα. Ο διαρκώς ανανεούμενος εξοπλισμός του, πληρεί τα διεθνή standards, για την παροχή υψηλού επιπέδου οδοντιατρικής θεραπείας και αποκατάστασης.

Εξοπλισμός Υψηλής Τεχνολογίας

Η ψηφιακή ενδοστοματική ακτινογραφία, η ενδοστοματική κάμερα, η χειρουργική μονάδα τοποθέτησης εμφυτευμάτων, το ειδικό μηχάνημα-kit για τις ενδοδοντικές θεραπείες, οι σύγχρονες μονάδες αποστείρωσης τύπου B class, με βάση την τελευταία ευρωπαική οδηγία 13060 του 2004, ψηφιακά προγράμματα διαχείρησης τόσο του ακτινογραφικού και του φωτογραφικού υλικού όσο και των οδοντιατρικών πράξεων ανά περιστατικό κ.α.,είναι μερικά από τα μέσα πού διαθέτουμε για την σωστή διάγνωση και την επιτυχημένη εκτέλεση του σχεδίου θεραπείας.

Σχεδόν όλες οι πράξεις και ειδικά οι σύνθετες, που απαιτούν λεπτομερείς και ακριβείς χειρισμούς, όπως οι αισθητικές αποκαταστάσεις, οι ενδοδοντικές θεραπείες και η χειρουργική και προσθετική εμφυτευματολογία γίνονται με τη χρήση ειδικών μεγενθυτικών γυαλιών τύπου TTL (οδοντιατρικές λούπες).

920 επισκέψεις, 2Επισκέψεις σήμερα

Οι αξιολογήσεις είναι απενεργοποιημένες αλλά trackbacks και τα pingbacks είναι ανοιχτά

Σχετικές Καταχωρήσεις