Φωτογραφίες

Περιγραφή

ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Στην Lelis Films μας ενδιαφέρει η άριστη ποιότητα. Γι’ αυτό και οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου που τοποθετούμε είναι των μεγαλυτέρων κατασκευαστών του εξωτερικού, και αποτελούν την υπερέχουσα εναλλακτική επιλογή στα συνηθισμένα προϊόντα της υπόλοιπης αγοράς. Σε εμάς θα βρείτε, σε συμφέρουσες τιμές, αντηλιακές μεμβράνες εξελιγμένης τεχνολογίας, αναβαθμισμένης προστασίας και ύψιστα ποσοστά οπτικής ακρίβειας & απόδοσης.

Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου
Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που επιρρεάζουν την εμφάνιση είναι τα κιτρινισμένα και θαμπωμένα φανάρια. Τα θαμπωμένα φανάρια δεν επιρρεάζουν μόνο την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, αλλά και την ένταση της φωτεινότητας των φαναριών μειώνοντας αισθητά την απόδοσή τους.

Αλλαγή χρώματος φαναριών
Χρωματική αλλαγή φαναριών με την χρήση ειδικών μεμβρανών κατασκευασμένες για εξωτερική χρήση με αυξημένες αντοχές στις χημικές καταπονήσεις.

Μεμβράνες κτιρίων
Η LELIS FILMS διαθέτει μια πλούσια γκάμα μεμβρανών υαλοπινάκων που δίνουν την σωστή λύση ακόμα και στο πιο απαιτητικό έργο.

Μεμβράνες αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου
Γιατί να το βάψετε οταν μπορείτε να αλλάξετε χρώμα με τις ειδικές μεμβράνες. Προσθέστε στυλ και άποψη στο αυτοκίνητό σας. Υπάρχει μεγάλη γκάμα μεμβρανών για να επιλέξετε, οπως: Ματ & Ματ Μεταλλικά Γυαλιστερά
Μεμβράνες Carbon Μεμβράνες ανάγλυφες Carbon

ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ
Η LELIS FILMS & HYDROGENESIS διαθέτουν στην ελληνική αγορά συστήματα υδρογονοκίνησης οχημάτων με χρήση καθαρού Υδρογονου. Τέλος πλεον στα δοχεία και στις δύσκολες και αμφιβολες εγκαταστάσεις. Απλά και γρήγορα με τα συστήματα της HYDROGENESIS έχετε οικονομιά στο καύσιμο.

1314 επισκέψεις, 1Επισκέψεις σήμερα

Σχετικές Καταχωρήσεις

sirius rent a carΠροτεινόμενο

SIRIUS RENT A CAR

210 9919979

info@siriusrentacar.gr

210 9919935

H SIRIUS RENT A CAR είναι μια νεοσύστατη εταιρία που ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στον τομέα της Ενοικίασης και της χρηματοδοτικής μίσθωσης αυτοκινήτων. Βασική προτεραιότητα είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, με βάση τις σύγχρονες ευρωπαϊκές καταναλωτικές ανάγκες και επιθυμίες. Read more…

daihatsu service

DAIHATSU SERVICE

210 9923915

saliaridis@yahoo.gr

210 9923964

210 9923797

Σαλιαρίδης Ιωάννης Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Εμπόριο Ανταλλακτικών – Service – Συντήρηση – Ανταλλακτικά Daihatsu Read more…

XENIA

210 9927806

6972 850853

xenakipapag@yahoo.com

210 9927860

Παπαγεωργοπούλου Ξένια

XENIA ANTAΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΙΑΠΩΝΙΚΑ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ Read more…