Περιγραφή

Eργαστηρίο Ζαχαροπλαστικής Αρχοντής

Γλυκά Ταψιού – Παγωτά – Τούρτες

Tο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Αρχοντής βρίσκεται στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Ηλιούπολης εδώ και 20 χρόνια.
Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με γνώμωνα την ποιότητα, την γεύση, την ποικιλία,τις καλές τιμές και την άψογη εξυπηρέτηση.

Αυτά είναι που καθιέρωσαν το ζαχαροπλαστείο στην συνείδηση των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια. Έχοντας μεγάλη γκάμα σε σιροπιαστά γλυκά ταψιού και γλυκά για όλα τα γούστα φτιαγμένα με μεράκι και αγνά υλικά , συνεχίζουμε πιστοί στην παράδοση κρατώντας άριστη σχέση ποιότητας ­τιμής.

Παράδοση από το 1995

Η καθημερινή παρασκευή των γλυκών μας βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές τροφοδοτεί παννελαδικά επιχειρήσεις με εμπόριο ζαχαρωδών.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα ενώ ακόμα μπορείτε να μας δώσετε την παραγγελία σας για να καλύψουμε την όποια ανάγκη σας.

1460 επισκέψεις, 1Επισκέψεις σήμερα

Οι αξιολογήσεις είναι απενεργοποιημένες αλλά trackbacks και τα pingbacks είναι ανοιχτά

Σχετικές Καταχωρήσεις

οινοεπιλογη

ΟΙΝΟΕΠΙΛΟΓΗ

210 9927180

6936 984698

Στην κάβα Οινοεπιλογή, στην Ηλιούπολη, θα βρείτε κρασί χύμα εξαιρετικής ποιότητας, δικής μας παραγωγής, από τους εύφορους αμπελώνες της Αχαΐας. Read more…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ TOURS

210 9710880

info@panagiotopoulos-tours.gr

210 9710880

210 9751697

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ TOURS ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Αντικείμενο απάσχολησής μας είναι η οργάνωση και εκτέλεση οποιασδήποτε μεταφοράς για συλλόγους σχολεία εταιρίες δημόσιους οργανισμούς αθλητικές ομάδες σύνεδρους και πάσης φύσεως μεταφοράς με πούλμαν όλων των θέσεων Μέσα από το δικό μας πρόγραμμα εκδρομών πραγματοποιούμε οργανωμένες επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα οδικώς με συνοδεία… Read more…